diumenge, 25 d’abril del 2010

Tens l’oportunitat de fer-te escoltar: promou el referèndum al teu centre!

Benvolguda companya, benvolgut company:

Les organitzacions sindicals amb representació a la Mesa promovem i organitzem una consulta a la comunitat educativa. La consulta es realitzarà per vot personal dipositat en l’urna de cada centre.

L’objectiu d’aquesta consulta, màxima expressió democràtica, és donar a conèixer l’opinió de la comunitat educativa respecte a la política educativa del Govern de la Generalitat i, en concret, avaluar les mesures que promou el conseller d’educació Ernest Maragall.

Per a la realització de la consulta cal organitzar meses de votació als centres educatius, per la qual cosa necessitem la teva col•laboració.

És molt important que a cada centre hi hagi un grup promotor de la consulta en el que participaran persones dels diferents sectors de la comunitat educativa (professionals, docents, PAS, famílies, alumnes...). Aquest grup promotor haurà d’organitzar la consulta, garantir la seva presència en la mesa el dia de la votació així com fer l’escrutini i trametre l’Acta amb els resultats a la central de dades.



El calendari de la consulta és el següent:

Del 29 d’abril al 16 de juny, REFERÈNDUM centre a centre.
El 18 de juny, resultats definitius del REFERÈNDUM



USTEC-STEs · · · CCOO · ·· ASPEPC-SPS · ·· FETE-UGT